Kdo nejedl konzervy není čech

front.post
front.public: 18. 07. 2014
time02
Masové konzervy zpravidla kupujeme, když jedeme někam na dovolenou, ať už pod stan, za hranice České republiky nebo kdykoli, když potřebujeme rychle uvařit vydatné jídlo. Velmi oblíbeným jídlem mezi Čechy je guláš, který ale vyžaduje dlouhou a složitou přípravu.

 

Můžeme ovšem sáhnout po tom v konzervě, zvlášť pokud si chceme tuto klasiku vychutnat i mimo domov. V cizině jsou totiž ceny leckdy neúnosné, a mnoho z nás proto preferuje vozit si s sebou hotová jídla, jejichž příprava nezabere příliš mnoho času. Pro všechny trempy a lidi, kteří si chtějí ušetřit čas strávený vařením, jsou tady kvalitní guláše od společnosti Whalley.

 

Masové konzervy obecně jsou v Česku velmi oblíbené. Není však konzerva jako konzerva. Důležité je vybrat si ty správné, jelikož ne všechny nabízené konzervy jsou tak kvalitní, jak bychom si přáli. Zvlášť u pokrmu, jako je guláš, je potřeba dobrá chuť a dostatek masa. Vyzkoušejte a budete mile překvapeni, jak kvalitní a chutné tyto gulášové konzervy jsou. Standardně složitá příprava guláše vám nyní zabere jenom několik minut a vy přitom nebudete ochuzeni o chuťový zážitek z tohoto lahodného pokrmu. Během chvíle z našich konzerv vytvoříte plnohodnotné hotové jídlo.

 

Maďarský guláš

Maďarský guláš značky Veseko od společnosti Whalley z hovězího a vepřového masa má vyváženou pikantní chuť a je připravován dle tradiční domácí receptury. Jedná se o vynikající jídlo, na kterém si báječně pochutná celá vaše rodina. Navíc díky šetrné sterilaci jsou zaručené extra velké kousky masa. Jako přílohu si dopřejte klasický houskový knedlík nebo krajíc čerstvého chleba.

Obsah konzervy ohřejte v hrnci při střední teplotě nebo ve vhodné nádobě v mikrovlnné troubě. Během ohřívání a po něm pokrm promíchejte.

 

Segedínský guláš

Tradiční domácí chuť jako od maminky, křehké a šťavnaté vepřové maso, hustá smetanová omáčka a pikantní naložené zelí – to vše vás překvapí při ochutnání segedínského guláše Veseko od společnosti Whalley. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo postačí i krajíc čerstvého chleba.